GAAAAH!

Jag är som ett litet barn som ligger och inte kan sova kvällen innan den efterlängtade julafton... Ja, ni kan ju gissa vem som kommer hem imorgon. Det är 8 veckor sedan jag såg honom gå ut genom dörren. 8 veckor sedan jag fick känna hans närhet eller ens prata med honom länge än 15 min!
Det kommer nog att kännas overkligt. Att äntligen få se han. Att äntligen få han honom på säker mark för en stund. Jag kommer att njuta. Jag kommer att omfamnas av hans varma armar i hela 13 nätter, varje dag i 13 dagar kommer jag få se hans leende. All denna oro och längtan jag har haft kommer i 13 dagar att försvinna.
Kan ni förstå att han kommer hem imorgon? Jag kan knappt förstå det. Imorgon är dagen då jag vaknar upp och få se honom.

Nu ska jag plugga i en kvart, sen ska jag stänga av allt. Blunda och se fram emot den stora dagen jag har räknat ned mot, imorgon är det äntligen 0.

Städning på G

Sitter i soffan och blir lite för berörd till programet Sofias Änglar. Har städat ända sen jag kom hem, snart kommer Älskling hem! Eller om någon dag, helt stört! Så allting måste vara perfekt!

Nu ska jag sätta igång igen. Jag är stressad fast jag inte har så mkt att vara stressad för. Nog bara för att A kommer hem om nån dag!

En illustration jag gjort på temat förbjudet.


Ny vecka, nya tag!

Nu är det inte långt kvar hörre ni :D I veckan kommer min älskling hem på permis. Äääääääntligen! Jag tror ingen av er förstår (om ni inte själva är hemmafruar) hur detta känns.. och just nu är jag totalt nykär. Det känns som att det är den allra först gångon vi ses. Jätte nervös, pirrig och förväntansfull. Jag kommer att känna mig så bortskämd, tänk att få se den man älskar varje dag i 2 veckor? Vardagslyx för mig brukar vara ett samtal om dagen! Nu har jag inte kunnat prata med honom på flera dagar..

Nu sitter jag hos mormor o morfar o pluggar. Pluggar som sagt så bra hos dem, lugnt o skönt. Men om en timme beger jag mig hem för då kommer Monalisa o ska sova hos mig :) Mys!

Jag skrev inget i helgen för då var Mikaela från Tranås hos mig! Vi hade det så himla gött. Prata, prata, prata o prata. Vi gjorde lite hemliga saker och så lagade vi en god middag osv.

Nu ska jag fortsätta plugga! Är ganska stressad. Vi hörs!

I skolan idag :) Josefin, Sandra och jag!


Hoppla!

Ligger i sängen nu o ska sova, har gjort en lista på allt vad jag ska göra imorgon. Det blir en RIKTIGT nördig fredag för jag ska bara plugga, städa och chilla hos föräldrarna! Tur att det är massa roligt plugg så jag ser nästan bara fram emot det, även om det är lite srtessigt.

Varför rubriken är som den är, det är för att symbolisera att jag flög av hästen på min ridlektion idag! Haha, det var ingen fara, mest roligt. Min häst var lite klumpig o glömmde lyfta på fötterna över hindret. Men allt gick bra, blev mest orolig för hästen! Men han mådde fint med.

Nu är det absolut sleepie time!
Vi höres imorgon

En bild från i höstas när jag red islandshästar. Underbara och vackra djur <3


@ skolan

Har precis haft delredovsing om ett stort projekt om IKEA, lägger upp det här när det är klart. Jag var så nervös att jag inte visste vart jag skulle göra av händerna haha! Som lärare i detta projkekt är Lars Wallin bland annat, och han är väl en av sveriges främsta designers, så det var verkligen "kän ingen press hehe". Men jag kan säga att det gick så HIMLA bra och jag har en sån lättnad i bröstet!

Åter till plugget.

 


Saknar dig

saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,saknar dig,

Partyprinsessa!

Ja, då var skolan i full gång igen efter första dagen! Man går aldrig därifrån utan någonting att göra haha. Jag ska lägga mig tidigt för jag är stört trött. Jag har varit och tränat, intervaller och det är väldigt jobbigt! SÅ SKÖÖNT!
Jag längtar tills helgen för du kommer Mikaela hit o vi ska ha det as najs! Mikaela är flickvän till A:s killkompis i Affe.

Nu ska jag plugga det sista! Vi hörs :D

Just nu sitter jag o illustrerar en partypingla


Me, I and my mössa

Ska lägga mig tidigt ikväll. Imorgon är det första skoldagen på Forsbergs!


Träningdagbok

På shapelink.com så har jag min träningsdagbok! Grym sida! Men kan ha träningskompisar som man kan utmana, pucha och jämföra med, sidan för statestik och räknar kalorier. Man kan sätta upp sina mål med! Så bli medlem och bli vän med mig!! Jag har inte skrivit det här innan men jag har blivit en riktig hurtbulle på senaste haha. Nä men jag har börjat och passat på att träna mkt på jullovet. Så otroligt otroligt sköööööönt! Ni anar inte! :D

Här är min träning denna vecka:
Måndag- 50 min jumpapass. Mycket anstängande
Tisdag- Powerwalk 20 min varav 10 min i uppförsbacke. Ansträngande
Onsdag- Kondition på gym 45 min. Motionscyckel, löpband och trampmaskin + lite stryka, mage och lår/rumpa. Anträngande.
Torsdag- Ridning 45 min. Lite anstängande
Fredag- Vila
Lördag- Löpning 20 min. Anstängande
Söndag- 1 h 10 min jumpapass. Mycket anstängande

Jag kanske ska fortsätta så här? Jag ska verkligen försöka! Men jag vet att träningen kommer minska ganska mkt när skolan börjar, men då rör jag på mig ständing i skolan ivf.

Nu ska jag plugga det sista inför skolstarten och kolla på film :)


Imorgon är det 10 dagar kvar tills A kommer hem
på sin leave! Kan ni förstå det eller?! :D :D

Hej i lingonskogen!

Min att göra lista (mkt intressant läsning!):
Släng ut granen
plocka undan julen
diska
plocka undan
damma
damsuga
skura
bytaglödlampor
städa toan
fixa mig!

Vad gör man inte för att tjejerna ska komma? Ja, det är mycket jobb med en 1:a också, även om den bara är på 40 kvadrat!
Som tur är så tycker jag att det är ganska kul att städa lägenheten :D Försöker alltid att hålla det städat, allt känns mycket lättare då tycker jag. Som sagt så kommer tjejerna hit i kväll och vi ska prova min fina chokladfony som jag fick av mamma i julklapp! Jippi!Jag tror att det blir en riktigt mysig kväll!
Tillbaka till städningen!

Jag har inte ens hört din röst på hur länge som hellst.
Men det här klarar vi! Och när vi har klarat det här, så kommer vi att klara ALLT!


Arg Fia

När jag läser om folks åsikter om att vi inta ska ha soldater i Afghanistan så får jag ont i hjärtat. Okunniga personer som sätter sig emot bara för att de inte vet.
Det har skätt otroliga saker i detta land sedan bla FN kom och hjälpte till, som att nu går över 30% tjejer i skolan. En siffra som ständigt stiger. För bara några år sedan var det 0%. Då stenade man ihjäl kvinnor där.
Vi hjälper ett helt land att få en fungerande politik! Nu för första gången har de röstat fram en egen ledare som ska styra landet.
Vilka idioter är det som inte fattar att det inte funkar att ha ett land som styrs av extrimister och som bombar andra länder. Det finns massor av folk som vill hjälpa detta land

Jag måste sluta läsa kommentarerna på artiklar. Idioter som inte har annat för sig.

Min värld


För varje dag som går så dubblas min saknad och oro för dig <3

Världens bästa Fanny 20 år <3


Lite blandade bilder tagna av fanny :D <3Lite tyst?

Det är lite tyst här :) Nog för att jag har lov och inte orkar blogga då, men jag garanterar att det blit mer update när plugget börjar, som är om en vecka prick!
Om 20 min drar jag o tränar. Har sätt fram emot det sen jag vaknade :)
Annars så har det inte hänt så mkt idag, till skillnad från igår som var fullt ös. Jag har lekt lite med bilder, surfat runt lite, pluggat, skrivit till A och annat oitressant o tråkigt! Yeeey! haha :D

Jag när jag o Lisa fixade oss till Fannys 20 års fest! :D Ovant att se mig i mkt smink och lösögonfransar? haha


Trash


Lugn o ro

Jag skulle kunnat sova bort hela den här dagen, utan problem. Sov till klockan tolv fast jag vaknade flera gånger. Finns det något bättre än att sova riktigt länge? Sova tills man inte orkar mera!
Sitter hos mormor o morfar, de har bjudit mig på mat. Det är så bra att ha dem bara nedanför backen! Nu ärter jag lite kakor och pluggar, mormor o morfar kollar på skidåkningen och läser tidningen. Alltid mysigt hos dem <3 Det är verkligen det ultimata stället för lugn o ro! Det är bra när man ska plugga.
Ikväll så kommer min sötis Fanny till mig <3<3

<3


För i din famn är allting bra. Där finns bara du och jag. Inga dumma. Det är mitt gömställe.

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Pluggat högskola och min första riktiga ansällning


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inget tyvärr... vad jag minns

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nepp

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej inte direkt nära, men jag vet om några

5. Vilka länder besökte du?
Italien, Turkiet o Grekland

6. Är det något du saknade år 2010 som du vill ha år 2011?
Min Älskling som jag kommer hem i Juni <3 Då släpper jag honom icke!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid minnas, och varför?
261110 är ett datum som kommer att följa med mig hela livet

8. Vad var din största framgång i år?
Mycket vill jag ändå påstå! Förts jobbet och praktiken på ELLE och nu att jag kom in på Forsbergs

9. Största misstaget?
Man ska aldrig ångra någonting, man lär sig av allt ;)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nee jag har nog bara varit lite förskyld :O

11. Bästa köpet?
Hmm..kaninerna! haha

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat... LÄTT. Så stört dyrt, men men. Man måste ju överleva

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag fick jobb på ELLE, när jag kom in på skolan och en till grej :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2010?
Många! Hur ska man kunna gära en?

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare! Vad jag minns! Detta år så tycker jag att problemen ändå låtit mig vara i stora hela, jag har haft många glada besked och jag har slutat vara med folk som gör med ledsen. Jag har utväcklats och blivit starkare som person tror jag! Sen så kom beskedet om att A skulle till Affe iförsig, men det kommer vi att klara! :D

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag har gjort allt jag hunnit! Vad mer skulle jag kunnat gjort detta år? Varje dag har varit upptagen! Jo en sak hade jag verkligen velat gjort mera... TRÄNAT!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Deppat. Onödigt!

18. Hur tillbringade du julen?
Den var underbar! Med famlij hos mamma o pappa <3

19. Blev du kär i år?
Jag blev kär för 2 år sen :) Men visst är jag kär fortfarande!

20. Favoritprogram på TV?

Lite sällskap med filip o fredrik, Idol typ. Kollar inte så mkt på TV

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar är ju starkt! Men tycker mindre om :)

22. Bästa boken du läste i år?
Haha.. kan svara på den när jag börjar läsa böcker

23. Största musikaliska upptäckten?
Det är en del. Men Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray har blivit grymma! Sen håller jag mig till mina godingar :)

24. Något du önskade dig och fick?
Jag fick min älskling för resten av livet <3 Även om han inte är här nu.. hehe

25. Något du önskade dig men inte fick?
Haha, typ inte?

26. Årets bästa film?
Hmm.. många bra :) Men "I rymden finns inga känslor" var ju verkligen GRYM!

27. Vad gjorde du på din födelsedag?
Firade med de närmaste vännerna och sen med massa tjejer

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jag skulle behövt några extre timmar varje dag för att hinna med allt i skolan osv..

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
går alltid naken så vet inte.

30. Vad fick dig att må bra?
Stor lego (stava?) till mina underbara tjejvänner som har tagit hand om mig, åkt till mig, sovit hos mig, ringt mig, fågat hur jag mått, peppat mig och fått mig att skratta... Ni vet absolut vilka nu är <3 Ni är bara för bra!!!!!! Att A har åkt till Afghanistan känns inte lite jobbigt när ni finns

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hahaha, de som är likast A

32. Vem saknade du?
Min Älskling såklart... börjar bli tjatit

35. De bästa nya människorna du träffade?
Min klass! Underbara Sandra!

37. Citera en sångtext som summerar ditt år:
Året har vait långt, med många upp och ned perioder, så det skulle vara OMÖJLIGT att välja en låt. Men just nu finns det en låt som passar lite bättre än andra:


I find the map and draw a straight line
Over rivers, farms, and state lines
The distance from 'A' to where you'd be
It's only finger-lengths that I see
I touch the place where I'd find your face
My fingers in creases of distant dark places

I'm miles from where you are,

I lay down on the cold ground
I, I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

Godmorgon!

Ja, klockan år 12.33 och jag är nyvakan. Så är mina dagar på detta oänliga lov. Jag vet egentligen inte avd jag ska skriva för det händer inte så grymt mkt som är intressant. Jag chillar bara :) Är med kompisar, pluggar, är med familjen, spelar sims haha...
Dagen händerlser är ivf att jag ska till mormor o morfar o äta. Sen ska jag träffa några kompisar :) Bla Lisa som är hemma en stund från Norge, hon åker tillbaka snart.
Sååå.. ja. Det var ju intressant att läsa? :P

Det är ungefär 3 veckor kvar tills A kommer hem på permis. Tänk att det snart har gått 5 veckor sedan jag träffade honom? Många av de andra tjejerna vars killar åker dit räknar ner dagar, men det gör inte jag. För jag tycker att det går så mkt saktare då.

Nu är jag hungrig och tänker äta frukost! Eller lunch.. jag ät sugen på popcorn. Har köpt asgoda med cheddar pulver till ^^ Yey!

Trött Fia


Min nyårsklänning o den nya hårfärgen


Kom hem snart! <3

Jag vill gå promenader i snön en fin lördags morgon. Känna solen i ansiktet och värmen från din hand i min.
Jag vill brotta ner dig på golvet, kickla dig tills du storknar och sedan bli arg för att jag fick tillbaka.
Jag vill spendera en hel natt i din famn, strunta i klockan och strunta i allt. Se på varandra i ljuset från ett stiarinljus.
Jag vill vakna med dig vid min sida, ligga kvar lite för länge.
Jag vill känna din trygghet och din kärlek. När alla andra sviker är du min tillflykt och mitt gömställe.

RSS 2.0