Kan man sakna någon mer så här?

Tycker att du kan komma hem snart...


Tvättberg och lite sånt

Blond imorgon? Hmm.. kanske det ;)

Idag har jag pluggat, städat och tvättat! TADAAAH :D Strax åker jag o tränar också, ojojoj. Jag är nästan förvånad över mig själv!

Dagens låt. Tycker att Petter o September borde göra ännu mer låtar ihop! Men framför allt så tycker jag att September borde göra mer låtar på Svenska! Det skulle bli grymt.

Sen så måste jag säga att September är så STÖRT snygg i sitt korta blonda hår! Look here:

Jag skulle vilja bli platina blond igen... hehe
Jag skulle dock aldrig kunna passa i det lika bra som September. Typiskt.

 

Nu ska jag sortera tvätt.. berget med kläder tar ju ALDRIG slut!!


Hur tjejer fixar sig inför en utekväll


Mot Järna!

Om 20 min tar jag mig en promenix ner till tåget. Ska träffa hon som alltid gör mig glad, Monalisa <3

Igår var det julafton och den var perfekt. Massa kärlek ifrån små kusinerna som jag lekte med heladagen o kvällen. Det bästa var att se hur folket reagerade när de öpnnade sina paket från mig. Jag hoppas alla blev glad :D
Men det var en sak som saknades denna dag, det var min Älskling. Han ringde från Affeland och sa GodJul, det var den bästa presenten. Han blev jätteglad för sin julklapp från mig! En inte lika rolig sak var att han har varit med om sin första stridskontakt nu.. Uschi!

Aja, skitsamma. Osammanhängande inlägg. Nu måste jag gå till tåget :)
Ha en bra lördag!


Måste passa på...


... att sno As skjortor nu när han inte är hemma ;)

Jag har inte hört från honom på några dagar nu, saknar han massa!


Today

Man märker attt man har jullov när man har ställt klockan på nio för att inte sova bort hela dagen, men kan verkligen inte öppna ögonen förens klockan närmar sig halv elva haha!
Lägenheten är städad och fin, det luktar Julgran. Kaninerna är ute och hoppas i snön i deras utebur, gräver gångar och tunnlar. Jag försökte filma dem lite för de var så söta, jag är tönt.

Aja, ska göra i ordning mig lite. Ska ta en promenad ner till mormor o morfar. Mina kusiner som vi ska fira jul med har kommit! :D Senare blir det en sväng till stallet också.

Men jag är sur idag också, för julklappen A har betällt till mig skulle komma efter 12 dagar.. nu har det gått kanske 22 dagar! Och julafton är imorgon.. jag ville verkligen öppa en julklapp från honom på julafton :( DUMMA!

Men men, Ha en härlig dag!

Hurtbulle

Nu ska jag ta och äta frukost, sen ska jg ta en joggingtur till mamma o pappa! :D

Ja, du läste rätt. Jag ska jogga.

Jag är en mini AntonIdag ska jag:
Boka stuga
Göra klart min portfolio
Arbeta m. Lars Wallin projektet
Betala räkninger
Äta mat

Julgran: CHECK!

Erkänn att ni är liiite avis på min Julgran. Fick den till och med för extra pris för att jag bara ville ha toppen på den! Slå det!

Nu ska jag slagga :) Imorgon ska jag ta mig i kragen och plugga!


Missing U

Om jag konsenterar mig... så är det nästan som att du är vid mig. Jag ser dig härifrån sängen, du sitter på golvet framför TVn och kollar på Top Gear och läser på bilforum på internet, fast vi borde sova...
Om ungefär sex veckor är ditt första leave, då ska vi åka snowboard! Det kommer bli såååå bäst! :D Längtar <3


Titut i snön :)

 


Lilla julafton

Ska strax åka till Farmor o farfar :) Pepp på julobrd!

Saknaden av A är större än någonsin.. ränkar ner dagarna. Håller humöret uppe. Men det är så lång tid! Hur ska man stå ut? Han skickar bilder och sånt till mig ganska ofta ivf, så det känns bättre. Sen skriver han mycket och ringer ivf 1-2 gånger om dagen hitills. Då kan vi prata typ en kvart. Men jag vet att det inte blir lika mycket ringade sen, de får mer och mer att göra! Spännande, men läskigt. Jag är glad för hans skull :)

Inatt sov mickis o monalisa över :) Fanny var här med, mysmys! Ni är bäst i hela världen <3
Vi såg bland annat filmen "Dear John". Ganska opassande film egentligen eftersom att den handlar om precis det som jag o A går igenom, i det stora hela ivf. Den var bra! :D

Nu ska jag göra iordning mig! Julmat väntar!
Kom ihåg, att vi ser alltid samma måne

Julgodis Design Deluxe

Granknäck
Klubba gjord på knäck

Kolaklappar
Gräddkola i små paket, i strut

 

 

Lussebollar
Små bollar i påse :)

Pepparkaksgummor
Gummor i låda haha


I'm miles from where you are

 


Landet långt bort

A skickade lite bilder till mig. Det här är två av dem. Dem berörde mig.
Så här berättar han om barnen han har träffat "Så sjukt mycket barn som springer runt fötterna på en. Det är skitkul tycker dom när vi kommer, det var dagens händelse för dom när jag tog ett kort med kameran på dom och visade på skärmen. De är skrattar hela tiden!"


"Haha det där lilla barnet kom fram och skakade hand, han kunde ju knappt gå ens!"

 


Underbara bilder!


Julklappsinhandling på G

Monalisa sover som en stock. Fåglarna äter av min fågelmat jag hängt upp, fina. Det är så himla fint väder idag! Jag ska snart bege mig in till stan för att köpa alla julklappar!
Ha en bra dag!

Klassisk bokserie


Uppdraget var att formge en serie klassiska böcker. Inuti och utanpå :) Så efter mkt slit så blev den så här. På varje framsida och rygg är det en siluett på personen som boken handlar om. För att det ska vara lite "nördigt", och för att det är snygg.

Ner i portfolion!


Ett uppdrag

Jag fick ett uppdrag av A. Jag ska hitta mysig stuga i fjällen till oss :) vi ska åka snowboard på hans leave! Längtar <3

Ojsan!

Jag tänkte ta bort gammla inlägg på min blogg, så råkade jag ta bort många av de nyaste :O :(
Men men, man är väl klantig eller hur? haha! Jag får väl se till att fylla på.. Nu ska jag kolla lite på nyårsklänningar sedan slagga. Vi hörs imorgon!

RSS 2.0