Keep up the good work

 

Jag ska göra en bok om en kanin jag ritade nyss, Pelle heter han. Han har blivit utslängd.

Fortsättning följer...


SaturdayMysdag :)

Skylltsystem @Forsbergs

 

 

 

Jag o Sandra gjorde skylltsystem till skolan :) Det är baserat på linjer. Våningarna är färgkodade i CMYK (Nördigt med tryckfärger), en färg för varje våning.

Syns nog inte så jättebra här på bloggen, men lärarna gillade det! Vi blev nöjda, det är väl inte perfekt men det är "Fi-it och Sandr-it" ivf :D


Din dröm, min räddsla

Lustigt allt det här. Hur beroende man kan bli av en person. Hur hela ens tillvara och ens liv kan förändras, hur livet kan kännas helt obetydligt, bara för att en person försvinner för en stund.
För en stund och för en stund... i mitt fall i ett halvår, väldigt väldigt långt bort och i ett ganska skrämmande land.

Ibland dyker vissa dumma tankar upp i huvudet och då ryser hela jag till och en stor klump fastnar i halsen. Jag försöker distrahera tankarna och trycka ner klumpen igen. Det funkar ibland. Alla dagar är inte lika lätta. Berg o dalbana kallar jag det för. Tur att A förstår mig bra.. och stöttar mig. Vi försöker stötta varandra, såklart! :)

Vi kommer klara det, det kommer gå bra. Jag är stolt äver att vara hans flickvän. Tillsammans är vi starka!
Pepp, pepp! <3

Jag är en soldat för dig..

Lite pillimarisk i blicken ^^ Love u <3


Min stolthet, Sveriges stolthet

Du är det vackraste jag vet

And Mommy said "aaah"


Här har de gjort en låt av en kille som är hög.. på något. Han har ivf hittat en fin regnbåge! SJUKT BRA


Orginalet

Låten


I våras?


Längesen :) Vi meckar med Amazonen!
Snyggaste killen fick man vara med också <3


Köpt !

Komsi komsi <3


Konsten att bli en tränins

Seriöst, jag måste börja träna nu. Jag är förslappad. De ynka muskler jag hade har börjat tina bort. Det är ett känt faktum att man mår betydligt bättre om man tränar lite.
Jag får börja ta tag i detta nu, så kanske jag orkar mer och blir en psykiskt- och fysisktstarkare person . Det börjar idag med ridlektion. Jag tror inte man kan börja köra stenhårt på en gång. stegvis!
Håll det här nu Fia..

Jag kommer att ha ändrat mig i eftermiddag.

Jag ska bli som du när jag är stor

 

 


Höstlovet

Har haft ett super skönt höstlov med A. Vi har verkligen tagit vara på varje minut känns det som. Jag har svårt att förstå att han åker snart.. det börjar närma sig.
Idag är det måndag, vilket betyder att jag är ledig. Försöker plugga, går inte så bra alls som ni kanske merker eftersom att jag skriver här.

Höstlovet har ivf bestått av tex:

Haloweenfest, Skratt, Mariefred,  Mys, vänner, Kärlek, Middag, Promenader, Besvikenhet, Stan, BIO, Plugg, Vackert väder, Känslor, Stora beslut..

Jag och A när vi är som snyggast :)


Mariefred

Lite bilder från våran kväll och dag i Mariefred! Jag orka inte lägga ut alla..

Det var underbart och jag rekomenderar verkligen Gripholms världshus. Under bar 4-rättarsmiddag, stor mysig sängar med fluffiga täcken i det fina rummet, supergod frukost med vofflor o nypressad jucie, jätte trevlig personal, spa, promenad i den söta lilla staden med fika.. aa, vi hade det jätte bra :)


Besviken.

Besviken på er. Besviken på dej.

RSS 2.0